Zur Kurzanzeige

dc.date.accessioned2022-12-16T10:52:56Z
dc.date.available2022-12-16T10:52:56Z
dc.date.issued2022-12-12
dc.identifierdoi:10.17170/kobra-202212157235
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/14304
dc.language.isoengeng
dc.publisherSpecialized Partnerships in Sustainable Food Systems and Food Sovereignty, Faculty of Organic Agricultural Sciences, the University of Kassel, Germany and the Federation of German Scientists (VDW)
dc.rightsUrheberrechtlich geschützt
dc.rights.urihttps://rightsstatements.org/page/InC/1.0/
dc.subject.ddc300
dc.subject.ddc630
dc.titleVol. 10 No. 6 (2022)eng
dc.typeZeitschrift
dcterms.accessRightsopen accessger
dcterms.extent71 Seiten
dc.relation.issn2197-411X
dc.subject.swdBiologisches Lebensmittelger
dc.subject.swdErnährungssicherungger
dc.subject.swdKlimaänderungger
dc.subject.swdCOVID-19ger
dc.subject.swdVerbraucherverhaltenger
dc.subject.swdLebensmittelversorgungger
dc.type.versionpublishedVersion
kup.iskupfalse
ubks.epflichttrue


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige